Karamanda Piri Reis Vadisi için başvuru

Karamanda Piri Reis Vadisi için başvuru tarihi uzatıldı


KARAMAN (A.A) - Karamanda TOKİ ile Karaman Belediyesi tarafından hazırlanan Piri Reis Vadisi için başvuruların 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığı bildirildi.
     Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada, talep toplama süresi 7 Aralıkta sona eren projenin başvuru süresinin uzatılması için yurt dışında yaşayan Karamanlılardan yoğun bir talep geldiğini belirtti.
     Bu talepleri göz ardı edemediklerini ve bu yüzden yetkililerle görüştüklerini ifade eden Başkan Uğurlu, şunları kaydetti:
     Her konuda olduğu gibi Piri Reis Vadisi Projesinde de halkımızın istek ve taleplerine kulak veriyoruz. Daha önce vatandaşlarımızdan gelen peşinat indirimi konusunda görüştüğümüz TOKİ ile şimdi de yine özellikle gurbetçi hemşehrilerimizin başvuru süresinin kısalığı talebi nedeniyle görüşerek bu süreyi 31 Aralık 2012 tarihine kadar uzattık. Benzer projeler arasında büyük ilgi gören projemiz, Allah kısmet ederse çok kısa zamanda başlayacak. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını Halk Bankasının Sanayi Sitesindeki Yunuskent Şubesine 31 Aralık Pazartesi gününe kadar yapabilecekler.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karamanda Piri Reis Vadisi için başvuru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER