Karabük Valisi Küçük:

Karabük Valisi Küçük: -Türkiyenin sağlık alanında standardı en yüksek illerden biri olacağız


KARABÜK (A.A) - Karabük Valisi İzzettin Küçük, Türkiyenin sağlık alanında standardı en yüksek illerden biri olacağız dedi.
     Küçük, yapımı devam eden Şirinevler Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan Küçük, Türkiyenin en modern ve bölgenin en büyük sağlık yatırımı olan bu hastane inşaatının hızla devam ettiğini anlattı.
     Karabükte son yıllarda sağlık alanında büyük değişimler yaşandığını, hastane inşaatının gelecek yıl mayıs ya da haziran ayında biteceğinin öngörüldüğünü kaydeden Küçük, Büyük bir değişim ve dönüşüm dönemini, vatandaşlarımıza hiçbir sıkıntı yaşatmadan geçiriyoruz. Bu önemli bir başarıdır. Türkiyenin sağlık alanında standardı en yüksek illerden biri olacağız. Yapılan hizmetlerin tamamı vatandaş odaklıdır. Yani vatandaşımıza en iyi ve en güzel hizmeti vermeyi arzu ediyoruz. Bu bakımdan devletimiz Karabüke her alanda büyük yatırımlar yapmaktadır. Yeni yapılan hastane de bunlardan biridir diye konuştu.
     Küçük, hastane hizmete girdiğinde, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi ile hareket edeceğini ve çalışmaların ortak yürütüleceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Karabük Valisi Küçük: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER