Karabük Kültür ve Turizm Müdürü Şahin:

Karabük Kültür ve Turizm Müdürü Şahin: -Ankarada yapacağımız etkinlikle tanıtımda ezber bozacağız


KARABÜK (A.A) - Karabük Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Ankarada yapacağımız etkinlikle tanıtımda ezber bozacağız dedi.
     Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankarada yapacakları Karabük Tanıtım Günleri etkinliğinin çok büyük bir organizasyonla gerçekleştirileceğini ve tanıtım konusunda son noktanın yaşanacağını söyledi.
     Etkiliğin kusursuz yapılması için her detayın düşünüldüğünü, üst üste toplantıların yapıldığını vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:
     İlk defa Karabük olarak Ankarada tanıtım günlerini gerçekleştireceğiz. Ankara Karabüklüler Derneği önderliğinde gerçekleştirilecek bir organizasyon. Etkinlikle alakalı olarak çeşitli zamanlarda toplantılar yaptık. Valilik, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları ile beraber çalışmalarımız devam ediyor. Birçok il böyle etkinlikleri Ankara ve İstanbulda yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde Ankarada Trabzon Tanıtım Günleri vardı. Çok güzel bir organizasyondu. Biz her türlü kültür ve sosyal varlığımızla ilimizi çok güzel temsil edecek bir organizasyon düzenleyeceğiz. Bizim tanıtım günlerimiz çok farklı Ankarada yapacağımız etkinlikle tanıtımda ezber bozacağız. Dış mekan dizaynı da Cinci Hanın konseptine uygun olarak yapılacak. Gelen kişiler Safranboluyu geziyor gibi gezecekler. Diğer ilçelerimizi simgeleyen bir çok geçmişten günümüze tüm kültürel varlığımızı sergileyeceğiz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Karabük Kültür ve Turizm Müdürü Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER