Karabükte köylüler yolu trafiğe kapattı

Karabükte köylüler yolu trafiğe kapattı -Karabükte, bir otomobilin yol kenarında servis bekleyen işçiye ve otomobile çarparak, 1 kişinin ölümüne ve 8 kişinin yaralanmasına yol açması üzerine, köylüler yolu geliş-gidiş istikametind


KARABÜK (A.A) - Karabükte, bir otomobilin yol kenarında servis bekleyen işçiye ve bir otomobile çarparak 1 kişinin ölümüne ve 8 kişinin yaralanmasına yol açması üzerine, köylüler yolu geliş-gidiş istikametinde trafiğe kapatarak, eylem yaptı.
     Ankara-Karabük yolunda Karabüke yaklaşık 10 kilometre mesafedeki Cumayanı köyünde bugün meydana gelen trafik kazası nedeniyle köylüler, sürekli kazaların yaşanmasına karşı önlem alınması için yolu işgal etti.
     Geliş-gidiş istikametindeki yolu yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapatan 300 civarındaki köylü, trafik kazalarına karşı altgeçit veya üstgeçit yapılması için çağrıda bulundu.
     Karabük Valisi İzzettin Küçükün bölgeye gelmesini isteyen köylülerin eylemi nedeniyle, yolun iki istikametinde de uzun araç kuyrukları oluştu.
     Eylem nedeniyle bölgeye gelen İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, köylüleri sakinleştirmeye çalıştı. Jandarma, çok sayıdaki güvenlik gücüyle olay yerinde güvenlik önlemi aldı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Karabükte köylüler yolu trafiğe kapattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER