Karabüke yapılacak lojistik köy üssü

Karabüke yapılacak lojistik köy üssü


KARABÜK (A.A) - Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan, illerine yapılacak Lojistik Köy Üssü için ihale yapıldığını bildirdi.
     Baylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lojistik Köy Üssünün ihalesinin yapıldığını ifade ederek, ihaleye 2 firmanın girdiğini söyledi.
     Karabük ve bölgesinin kaderini değiştirecek büyüklükte bir projenin hayata geçecek olmasından dolayı mutlu olduğunu aktaran Baylan, şöyle devam etti:
     Filyos Liman Projesi yakın zamanda hayata geçirilecek. Bununla ilgili tüm imzalar atıldı ve teşvikler alındı. Bu proje hayata geçirildiğinde başta ilimiz ve havza için çok faydalı olacak. Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) için de faydalı bir projedir. Çevre illerden gelen mallar Lojistik Köy Üssünde depolanarak buradan dağıtımı yapılacak. Bu Lojistik Köy Üssü ve Filyos Liman Projesi Bartın, Zonguldak ve Karabük için hayati bir öneme sahip. Bu havzanın ekonomik olarak güçlenmesinde öncü rol oynayacak. Bir aylık bir fizibilite çalışmasından sonra inşaat için çalışmalara başlanacak.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Karabüke yapılacak lojistik köy üssü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER