Karabörk Belediye Başkanı Karaman:

Karabörk Belediye Başkanı Karaman: -Akköy ve Kuşköyün belde belediyesi sınırlarına katılımı için 9 Aralık Pazar günü referandum yapılacak


GİRESUN (A.A) - Çanakçı ilçesine bağlı Karabörk beldesinin belediye başkanı Ömer Karaman, belediyelerinin kapanmaması için 9 Aralık Pazar günü ilçeye bağlı Akköy ve Kuşköyün belde belediyesi sınırlarına katılımı için referandum yapılacağını bildirdi.
     Karaman, başkanlık makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, iki köyün belde belediyesi sınırlarına katılımıyla belediyelerinin kapatılmayacağını savundu.
     Köy sakinlerinin belde belediyesinin kapanmaması yönünde oy kullanacaklarına inandığına işaret eden Karaman, Akköy ve Kuşköyün belde belediyesi sınırlarına katılımı için 9 Aralık Pazar günü referandum yapılacak. Biz halkımıza güveniyoruz. Halkımız, 1992 yılında kazanılmış belediye hakkının elinden alınmasına razı olmayacaktır. Ben başkan olarak değil, bir vatandaş olarak Karabörk Belediyesinin kapanmasına çok üzülüyorum. Bu hakları kazanmak çok zor, kaybetmek çok kolaydır. Bu nedenle de bu noktada görev artık halkımıza düşüyor dedi.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Veysel Kara
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Karabörk Belediye Başkanı Karaman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER