Kaplıcalarıyla ünlü Termal yarıyıl tatiline hazır

Kaplıcalarıyla ünlü Termal yarıyıl tatiline hazır -Termal Belediye Başkanı Atik: Güzel bir tatil yapmak isteyen, kaplıca sularında kendini dinlendirmek isteyen, çocuklarıyla güzel vakit geçirmek isteyen ailelere, Termalde tatili


YALOVA (A.A) - Kaplıcalarıyla ünlü Termal, yarın başlayacak 2 haftalık yarı yıl tatiline hazır.
     Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Termaldeki tesislerin kalitesinin ilçeye gelen misafirlerin artmasına vesile olduğunu belirtti. Atik, şunları kaydetti:
     Yarıyıl tatili nedeniyle ilçemizde gelecek misafirlerimizin Termalde çok iyi karşılanacağından eminim. Güzel bir tatil yapmak isteyen, kaplıca sularında kendini dinlendirmek isteyen, çocuklarıyla güzel vakit geçirmek isteyen ailelere, Termalde tatili öneriyorum. Burada huzurlu bir tatil geçireceklerini umuyorum. Tesislerimiz en iyi şekilde hizmet vermektedir.
     Termal Kaplıcaları Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatma Soylu da yaklaşan yarıyıl tatili için Termale ilginin çok fazla olduğunu belirtti. Termale sadece sıcak suya girmek için gelinmediğini ifade eden Soylu, Kaplıcalarımız 4 mevsim yoğun talep görmektedir. Yarıyıl tatilinin ilk haftası için rezervasyonlarımız doldu, tatilin 2. haftası için de rezervasyona başladık. Kaplıcalara çevre iller ve İstanbul başta olmak üzere Türkiyenin değişik yerlerinden rezervasyon alıyoruz. Termale ilgi yoğun dedi.
     Termal Kaplıcalarının, 1911 yılında Romada yapılan Kaplıcalar arası su yarışmasında 1. olduğuna dikkati çeken Soylu, Uluslararası yarışmalarda 1. olan suyumuza son derece güveniyoruz. Çok şifalı bir su. Suyun kullanımında pek çok ünitemizde suyun temiz olmasına çok dikkat ediyoruz. Havuz ve hamamlarda günlük temizliklerimizi aksatmadan yapıyoruz. Burada gerek havuzda gerekse hamamlarda tamamen doğal kaplıca suyunu kullanıyoruz. Şebeke suyunu kesinlikle karıştırmıyoruz ifadelerini kullandı.
     Kaplıcalara sadece yüzmek için gelinmediğini belirten Soylu, Kaplıcalarımıza gelenler buradaki ayak, göz ve mide suyundan yararlanarak buhar tedavisi de görmekteler dedi.
     Tatilcilerden Selçuk Topçu da yeşilliği ve doğal atmosferinden dolayı tatil için Termali seçtiğini ve Antalyadan 2 çocuğuyla buraya geldiğini belirtti.
     Serdar Topçu ise Termali sadece televizyonlardan izlediğini, ancak buraya gelince çok güzel bir yer olduğunu belirterek, Derslerim iyi geçti. Buraya kardeşim ve babamla geldim. Termal çok yeşil ve güzel kaplıcaları da çok güzel diye konuştu.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Kaplıcalarıyla ünlü Termal yarıyıl tatiline hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER