Kapalı yüzme havuzu açılışı

Kapalı yüzme havuzu açılışı -Şehitkamil Belediyesinin yaptırdığı yüzme havuzu, Başbakan Yardımcısı Babacan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahinin katıldığı törenle açıldı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesinin yaptırdığı kapalı yüzme havuzu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahinin katıldığı törenle açıldı.
     Başbakan Yardımcısı Babacan, İbrahimli Mahallesindeki havuzun açılışında, sosyal projelere önem verdiklerini ve Türkiyenin 81 iline kapalı yüzme havuzu yapılması için çalışma başlattıklarını belirtti.
     Türkiyenin son 10 yılda önemli bir dönüşüm içerisine girdiğini anımsatan Babacan, Gaziantepi tüm illerin içinde yükselen yıldız olarak görüyoruz. Bunun ötesinde hem iş dünyası hem de sivil toplum kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içinde olması toplumun tüm kesiminde hissediliyor. Bunu da başarının en önemli sebebi olarak görüyorum diye konuştu.
     Babacan, kendi öz kaynaklarıyla yüzme havuzunu hizmete açan Şehitkamil Belediyesine de teşekkür etti.
     Konuşmanın ardından Başbakan Yardımcısı Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve diğer davetliler, Şehitkamil Kapalı Yüzme Havuzunun açılışını yaptı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal / Sevil Çelik
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kapalı yüzme havuzu açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER