Kamu Hastaneleri Birliği Bursa Genel Sekreteri

Kamu Hastaneleri Birliği Bursa Genel Sekreteri Baştuğ: -Sağlık kurulu raporu almak üzere hastanelere başvuran kişilerin fotoğrafları webcame sayesinde artık anında çekilebilecek


BURSA (A.A) - Bursa Kamu Hastaneleri Birliği, sağlık kurulu raporu almak isteyen hastalar için vesikalık fotoğraf çekimi hizmeti verecek.
     Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, sağlık kurulu raporu almak isteyen hastalar için zorunlu olan vesikalık fotoğraf temininin artık tüm hastanelere kurulacak olan fotoğraf çekme düzeneğiyle sağlanacağı bildirildi.
     Bursa merkezinde bulunan Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dörtçelik Çocuk Hastanesi ve Çekirge Devlet Hastanesi ile Gemlik ilçesindeki devlet hastanesinde yeni sisteme geçildiğini aktaran Kamu Hastaneleri Birliği Bursa Genel Sekreteri Yavuz Baştuğ, şunları kaydetti:
     Sağlık kurulu raporu almak üzere hastanelere başvuran kişilerin fotoğraflarının webcame sayesinde artık anında çekilebilecek ve buda birçok hasta için büyük kolaylık sağlayacak. Çok sayıda hasta sağlık kurulu raporu almak istediğinde fotoğraf temin etmekte sıkıntı yaşıyor. Başvurularının işleme alınması için zorunluluk olan vesikalık fotoğraf talebimizi bizler de artık doğrudan hastanın başvurusu esnasında hastanelerimizde kurduğumuz webcamler ile gidereceğiz. Aynı zamanda bu proje hasta memnuniyetini sağlamanın yanı sıra sahteciliği önlemek adına da geliştirildi.
    
     Muhabir: Metin Aktaş
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Kamu Hastaneleri Birliği Bursa Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER