Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Saran,

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Saran, Malatyadan ayrıldı


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi iken Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına atanan Ulvi Saran kentten ayrıldı.
     Hava yolu ile Ankaraya giden Ulvi Saran, bir veda mesajı yayımladı. Mesajında, 1 Temmuz 2009 tarihinde atandığı Malatya Valiliği görevinden Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına atanması nedeniyle ayrıldığını kaydeden Saran, çok güçlü ve zengin dinamiklere sahip bir il olan Malatyanın Türkiyenin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi hayatına çok ciddi katkıları olan insanları yetiştiren bir yer olduğunu belirtti.
     Malatyada heyecan verici, dolu dolu üç yıl geçirdiğini aktaran Saran, bu süre içerisinde Malatya halkı ile sinerji oluşturarak, önemli ve başarılı hizmetleri gerçekleştirdiğini bildirdi. Saran, bu çalışmaları gerçekleştirirken hemşehrilerim dediği Malatyalılardan hep destek gördüğünü vurguladı.
     Valilik görevi süresince, halkını kucaklayan, esnek, kalite odaklı, yüksek performans hedeflerine sahip, milli ve manevi değerleri benimseyen, vatandaş odaklı bir anlayışla görev yapma gayreti içerisinde olduğunu dile getiren Saran, alanlarında uzman kamu görevlilerinden proje grupları oluşturarak gerçekleştirdiği çalışmaların tüm Türkiyeye örnek teşkil ettiğine vurgu yaptı.
     Ulvi Saran, bu çok yönlü projelerin halk tarafından sahiplenilmesini isteyerek, Malatyadan ayrılırken, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, gazilerimize, şehit ailelerimize, iş adamlarımıza, Malatya dışında yaşayan ancak gönlü Malatya sevgisiyle dolu olan Malatyalı hemşehrilerimize Allahaısmarladık diyor, sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Saran, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER