Kamerun heyeti GASKİ Tesisini gezdi

Kamerun heyeti GASKİ Tesisini gezdi


GAZİANTEP (A.A) - Büyükşehir Belediyesi ile spor alanında ortak proje yapmak için Gaziantepe gelen Kamerun heyeti, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tesisini gezdi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, heyet, Kulüp Başkanı Ünsal Göksen ile proje hakkında konuştu.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen heyet sözcüsü Jean Paul Nacfack, 14-18 yaş arasındaki genç futbolcu adaylarını en geç bir yıl içerisinde seçerek Gaziantepe gönderebileceklerini bildirdi.
     Nacfack, şunları kaydetti:
     Önemli olan projenin hazır olması. Proje hazır olur olmaz biz hemen irtibata geçip buradaki gençleri bir turnuva ile seçmeye başlayacağız. Tabi bu turnuvaya Gaziantep heyetini de davet edeceğiz. Onların gelip futbolcu adaylarını kendilerinin seçmesi daha mantıklı olur. Umarım bu projemiz hem Türk hem de Kamerun futboluna katkı sağlar.
     Ünsal Göksen ise, ziyaretin olumlu geçtiğini ifade ederek, Bu projemiz genç futbolcu adayları için umut dolu bir gelecek vaat ediyor. İnşallah başarılı futbolcuları buradan Türk ve dünya futboluna kazandırırız. Biz her zaman yetiştirici bir takım olduk. Bu bağlamda yine üzerimize düşeni yapmaya hazırız değerlendirmesinde bulundu.
     GASKİ Tesisi ve antrenman sahalarını gezen heyet daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyin de katıldığı toplantıda projenin detayları konuşuldu.
     Programın sonunda Kamerun heyeti Başkan Ünsal Göksene yöresel kıyafet, Göksen de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması hediye etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kamerun heyeti GASKİ Tesisini gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER