Kalkınma Bakanı Yılmaz:

Kalkınma Bakanı Yılmaz: -10 yıldır iktidarda olan bir partinin hala toplumda iki kişiden birinin teveccühünü kazanması kolay bir iş değil


SAMSUN (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 10 yıldır iktidarda olan bir partinin hala toplumda iki kişiden birinin teveccühünü kazanması kolay bir iş değil dedi.
     Bakan Yılmaz, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Samsunda Vali Hüseyin Aksoy ile makamında görüştü. Samsunun Türkiyenin ve Karadeniz bölgesinin önemli kentlerinden biri olduğunu belirten Yılmaza, Vali Aksoy tarafından çini tablo hediye edildi.
     Bakan Yılmaz ve Vali Aksoy daha sonra Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) yönetim kurulu toplantısına katıldı. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Bakan Yılmaz ve beraberindekiler, OKAnın güdümlü desteğiyle yürütülen Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Projesini yerinde inceledi.
     OKA desteğiyle yürütülen engelliler için eğitim ve dinlenme tesisi projesini de inceleyen Bakan Yılmaz, daha sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmazı makamında ziyaret etti. Yılmaz ile bir süre sohbet eden Bakan Yılmaz, ardından AK Parti Samsun İl Başkanlığını ziyaret etti.
     Burada partililerle görüşen Bakan Yılmaz, AK Partinin önemli bir parti olduğunu, AK Partinin geleceği ile Türkiyenin geleceğinin iç içe geçmiş durumda olduğunu söyledi.
     AK Partiye hizmet etmenin ülkenin geleceğine hizmet etmek olduğunu vurgulayan Yılmaz, Çok şükür 10 yıldır iktidardayız. 10 yıldır iktidarda olan bir partinin hala toplumda iki kişiden birinin teveccühünü kazanması kolay bir iş değil. Bütün dünyada biz bunu biliyoruz. İktidar yıpratır, ne kadar iyi olursanız olun diye konuştu.
     Partililere yarın seçim olacakmış gibi çalışın diyerek tavsiyede bulunan Bakan Yılmaz, şunları kaydetti:
     Yüz yüze iletişimin yerini hiçbir şey tutamaz. Yüz yüze insanlarla sohbetin yerini hiçbir şey tutamaz. Dünya istediği kadar teknolojik olarak ilerlesin. Teşkilatımızın, bu yaptıklarımızı, icraatlarını topluma anlatması lazım.
    
     Muhabir: Fatma Kalay / Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Kalkınma Bakanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER