Kahtadan kısı kısa

Kahtadan kısı kısa -Damlacık İlköğretim Okulunun yıl sonu etkinliği


ADIYAMAN (A.A) - Kahtaya bağlı Damlacık Köyü İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliği büyük ilgi gördü.
     Okul idaresi tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliğinde; şiir dinletisi, folklor gösterisi, konser ve öğrenciler tarafından tiyatro gösterisi yapıldı. Programdan önce ilçe kaymakamı Metin Esen ve belediye başkan yardımcısı Ahmet Akel öğrenciler tarafından hazırlanan Geçmişimizi Yaşatıyoruz Projesi serginin açılışını gerçekleştirdi.
     Kaymakam Metin Esen, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
     Damlacık İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen bu güzel etkinliğe katılarak, sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Değerli arkadaşlarımız, gerçekten iyi bir düşünceyle yola çıkmışlar ve güzel başarılara imza atmışlar. Özellikle sergi, benim için çok anlamlıydı. Bu bölgedeki insanların zamanla kullandığı aletlerin yer aldığı güzel bir sergi hazırlamışlar. Bu çalışmaların devam etmesini diliyorum. Ayrıca bu güzel geceyi hazırlayarak, bizleri burada ağırlayan siz değerli Damlacık köylülerine, emeği geçen okul idarecilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür eder başarılar dilerim.
     Damlacık İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Çetin ise öğrencilerle birlikte birçok projeyi hayata geçirip başarılara imza attıklarını ifade etti.
     Program sonunda Kaymakam Metin Esen ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akel tarafından etkinliğe katkı sunanlara plaket ve başarı belgesi takdim edildi.
    
     -Kahta Belediyesinin mesire alanında
     düzenleme çalışması-
    
     Kahta Belediyesi tarafından, ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan İbrahim Halil Mesire alanında, düzenleme çalışması başlatıldı.
     Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, yaptığı açıklamada, düzenleme çalışmaları kapsamında mesire alanına kilitli parke taşı dönendiğini belirtti.
     Turanlı, mesire alanında bulunan caminin bakımsız olduğunu, tuvalet ve su sorununun da çözümü için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
    
     Muhabir: İsmail Kaya
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Kahtadan kısı kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER