Kağıthanede amatör kulüplere ve sporculara malzeme

Kağıthanede amatör kulüplere ve sporculara malzeme desteği


İSTANBUL (A.A) - Kağıthane Belediyesince, ilçedeki 30 amatör spor kulübü ile 15 sporcuya malzeme desteği yapıldı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kulüplere ve sporculara forma, tişört, top, antrenman yeleği, karate elbisesi, tekvando elbisesi gibi malzemeler dağıtıldı.
     Kağıthane Kültür Merkezinde düzenlenen malzeme dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, sporcuların her zaman yanında olduklarını belirtti.
     Kılıç, kulüplerin ve sporcuların başarısının ilçenin başarısı olduğunu vurgulayarak, Yavrularımız geleceğimizin teminatıdır. Amatör sporcularımızın hiçbirini diğerinden ayrı tutmadık. Tek düşüncemiz çocuklarımızın başarılı olması ifadelerini kullandı.
     Törene, Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul Şube Başkanı Yemen Ekşioğlu, Kağıthane Amatör Sporlar Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Hasan Cevahiroğlu, kulüp başkanları, belediye meclis üyeleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Törende, 2012 Muay Thai Çocuklar ve Gençler Dünya Şampiyonasında ikincisi olan Talatpaşa Gençlik Spor Kulübü sporcusu Oya Bircana ödül verildi.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kağıthanede amatör kulüplere ve sporculara malzeme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER