Kadirlisporda transfer çalışması

Kadirlisporda transfer çalışması


OSMANİYE (A.A) - Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Kadirlispor, bir futbolcuyu daha renklerine bağladı.
     Kulüp Başkanı Özkan Esgicioğlu, Assa Sülemiş Turistik Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Kadirlisporun şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.
     Esgicioğlu, takımın başarıya ulaşması için yönetim ve teknik heyetin isteği doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Takımımızın kadrosunu transferlerle güçlendirdik. Hedefimize ulaşmak için gayret ve çabalarımız sürüyor. Halkımızın da desteğiyle İnşallah şampiyon olup 3. lige çıkacağız. Yeni transferlerimizle yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. Antalyasporda ve Kocelisporda süper lig deneyimi yaşayan ve Genç Milli Takım forması da giyen Uğur Yasanı transfer ettik. Bize destek verenlere teşekkür ediyoruz.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini, imkanlar ölçüsünde vermeye devam edeceklerini ifade etti.
     Teknik Direktör Tekin İncebaldır da transferlerin takıma güç katacağını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Yeni transferlerimizle takımımız daha güçlü bir hale geldi. Antalya ve Kocelispor gibi 2 büyük takımda karşılaşmalara çıkmış ve genç milli takımda da oynamış olan Uğur Yasan takımımıza çok faydalı olacaktır. Uğurun tecrübesi ile Kadirlispora çok şey katacağına inanıyorum. Transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
     Konuşmaların ardından yeni transfer Uğur Yasan ile sözleşme imzalandı.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlisporda transfer çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER