Kadirlisporda Adıyaman Belediyespor maçı hazırlıkları

Kadirlisporda Adıyaman Belediyespor maçı hazırlıkları


OSMANİYE (A.A) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Kadirlispor, Pazar günü misafir edeceği Adıyaman Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Kadirlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Gürlek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta iyi mücadele ederek şampiyonluğa oynadıklarını belirterek, Pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları Adıyaman Belediyespor maçında, sahadan 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.
     Gürlek, çalışmalarını şehir stadyumunda sürdürdüklerini ve futbolcularına güvendiklerini anımsatarak, Sezon başında söylediğimiz gibi guruptan şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Bu hedefimize ulaşmak için yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularımız olarak çalışmalarımız sürdürüyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyorum. Tüm Kadirli halkını bu önemli müsabakaya davet ediyor, desteklerini bekliyoruz dedi.
     Teknik Direktör Tekin İncebaldır ise herhangi bir sakat veya cezalı futbolcularının bulunmadığını hatırlatarak, Pazar günü kendi sahalarından 3 puan ile ayrılacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlisporda Adıyaman Belediyespor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER