Kadir Gecesi

Kadir Gecesi -AK Parti Kocaeli Milletvekili Okur: Bin aydan daha hayırlı görülen bu gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, gönüllerdeki huzur iklimi berraklaşacaktır


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Bin aydan daha hayırlı görülen bu gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, gönüllerdeki huzur iklimi berraklaşacaktır dedi.
     Okur, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında Kadir Gecesinin kutlu bir gece olduğunu belirterek, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmaya en çok ihtiyacın olduğu bu günlerde mübarek günlerin öneminin büyük olduğunu vurguladı.
     Her türlü kötülüğün ve çekişmenin son bulması için fırsat sayılan bu zamanları iyi değerlendirmek gerektiğini ifade eden Okur, şunları kaydetti:
     Bin aydan daha hayırlı görülen bu gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, gönüllerdeki huzur iklimi berraklaşacaktır. Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerimin yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kuran-ı Kerimde buyrulduğu gibi, bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER