Kadınlar 10 Aralık İnsan Hakları Gününde

Kadınlar 10 Aralık İnsan Hakları Gününde eylem yapacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla, basın açıklaması yaptı.
     Antalya Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği gönüllüsü Vicdan Küçükarslan, dernek üyeleri ile Bayındır Mahallesindeki Al Yazmalım Anıtı önünde yaptığı açıklamada, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününde kadınların 24 saat boyunca doğudan batıya, dünyayı eylemlerle donatacaklarını söyledi.
     Eylem sloganının Barış ve Dayanışma olarak seçildiğini bildiren Küçükarslan, beyaz tülbentlerle pazartesi günü Attalos Heykelinin önünde olacaklarını, kadınların var olduğunu söyleyeceklerini ifade etti.
     Küçükarslan, kadınların İnsan hakları için, eşitlik, adalet, özgürlük, kadın katliamının durdurulması, eğitim ve çalışma hakkı için, insanı merkez alan bir yaşam için ve yönetimde biz de varız demek için yürüyeceklerini kaydetti.
     Antalya Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği ve diğer kadın platformları, 10 Aralık Pazartesi günü saat 12.00de Attalos Heykeli önünde toplanarak yürüyüş yapacak.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kadınlar 10 Aralık İnsan Hakları Gününde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER