İzmit Belediyesinden kısa kısa

İzmit Belediyesinden kısa kısa -Doğan, Kocaelispor için yaptırılan sosyal tesislerin inşaatında inceleme yaptı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, belediye tarafından Kocaelispor için yaptırılan sosyal tesislerin inşaatında inceleme yaptı.
     Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ellerinden geldiğince Kocaelispora destek vermeye çalıştıklarını belirterek, takımın antrenman için sahası kalmayınca harekete geçtiklerini söyledi.
     Kocaelisporlu futbolcuların yaptıkları tesiste hem antrenman yapacağını hem de lokalden faydalanacaklarını dile getiren Doğan, takıma 120 bin liralık malzeme yardımı yaptıklarını ve lojman sıkıntısını toplu konutlarda daire tahsis ederek çözmeye çalıştıklarını kaydetti.
     Doğan, Kocaelisporun bir gün hak ettiği yere geleceğine inandığını vurgulayarak, Bugün takım kötü bir yerde olabilir ama İzmit sevdalıları, İzmitin çocukları Kocaelisporu hak ettiği yere getirecektir. Ben herkesi Kocaelispora destek olmaya davet ediyorum. Bu takımın hak ettiği yer Süper Ligdir dedi.
     İzmit Belediyesi tarafından Fatih Mahallesindeki 5 dönümlük alanda inşa ettirilen sosyal tesiste, futbolcuların antrenman yapabilecekleri saha, kademeli tribün, oturma alanları, otopark ve sosyal donatılar yer alıyor.
    
     -İzmit Belediyesinden ücretsiz Mehmet Erdem konseri-
    
     İzmit Belediyesi tarafından gençler için ünlü şarkıcı Mehmet Erdemin sahne aldığı konser düzenlendi.
     Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda gerçekleştirilen konserin açılışında konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit Belediyesinin genç dostu bir belediye olduğunu ve Türkiyenin tek çocuk doktoru belediye başkanı olarak da genç dostu bir belediye başkanı olduğunu söyledi.
     İzmiti Türkiyenin örnek şehri yapmaya çalıştıklarını ifade eden Doğan, Gençlerimizi, güzel vatanımızı, ülkemizi, bayrağımızı cumhuriyetimizi daha yukarılara çıkartacak varisler olarak görüyoruz. Gençlerimizi, milli manevi değerlerimizin sahipleri olarak görüyoruz. 2023 ve 2070 yıllarına gençlerimizle ulaşacağız. Onun için gençlerimizi her yönüyle, sanatla, sporla kültürel etkinlerle, müzikle tanıştırmak arzusu içindeyiz. Her yıl olduğu gibi bu yılda gençlik konserlerimiz devam edecektir diye konuştu.
     Doğanın konuşmasının ardından sahne alan şarkıcı Mehmet Erdem, 2 saat boyunca sevilen eserlerini konsere katılan gençlerle seslendirdi.
    
     -Doğandan minibüsçülere ziyaret-
    
     İzmit Belediye Başkan Nevzat Doğan, 55 Nolu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Doğan, Alikahya bölgesinin hızla geliştiğini belirterek, bölgenin gelişmesinin minibüsçülerin yoğunluğunu artıracağını söyledi.
     Büyüyen bir bölgede ara ara sıkıntı yaşanabileceğine dikkati çeken Doğan, sıkıntıları çözmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve bu bölgede alt ve üstyapı çalışmaları yaptıklarını anlattı.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İzmit Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER