İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan:

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan: Üstün körü yapılan bir çalışmayla şehrimize makyaj yapmıyor, hizmet üretiyoruz


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Üstün körü yapılan bir çalışmayla şehrimize makyaj yapmıyor, hizmet üretiyoruz dedi.
     Doğan, İzmitte Acısu ve Feridun Özbay caddelerinde yürütülen çalışmaları inceleyen Doğan, yapılan çalışmalar tamamladığında şehrin cazibe merkezi hedefine daha da yaklaşacağını ifade ederek, yapılan çalışmaların şehre modern bir hava katacağını dile getirdi.
     İzmite çakılan her çivinin takipçisiyim diyen Doğan Amacımız daha güzel, daha gelişmiş ve daha modern bir İzmiti oluşturmak. Bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çalışmalar bittiğinde hepimiz göreceğiz ki İzmit hak ettiği yere bir adım daha yaklaşmış olacak diye konuştu.
     Doğan, Cumhuriyet Parkında yapılan çalışmaların tamamlandığında bölgenin atıl bir alan olmaktan kurtulup sanat ve gençlik parkı haline dönüşeceğini vurgulayarak, parkta yürütülen çalışmalar sonrasında İzmit Belediyesi Gençlik Merkezinin de burada hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.
     Tüm sanat dallarının amatör şekilde uygulanabileceği bir park oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Doğan, şöyle konuştu:
     İzmitin yaklaşık 200 noktasında çalışmalar devam ediyor. Bu yaz İzmiti şantiye alanına çevirdik. Tüm caddelerde, mahalle ve sokaklarda yürüyen çalışmalarımız tamamlandığında göreceğiz ki şehir bambaşka bir hal alacak. İzmitte ilk defa 4 kurum bir arada çalışıyor. Üstün körü yapılan bir çalışmayla şehrimize makyaj yapmıyor, hizmet üretiyoruz. Bu yıl çalışma ve hizmet açısından bereketli bir yıl oluyor. Esnafımızın sıkıntısını anlıyor ve hak veriyorum. Ancak biraz sabrederlerse ortaya çok güzel işlerin çıktığını onlarda görecekler. Caddeleri güzelleşecek, dükkanları değer kazanacak. Daha da önemlisi İzmit esnafı hak ettiği koşullarda hizmet verecek.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER