İzmit Belediye Başkanı Doğan:

İzmit Belediye Başkanı Doğan: -Yahyakaptan Mahallesinde içinde katlı otoparkı olan kapalı pazar projesine başlayacağız


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Yahyakaptan Mahallesinde içinde katlı otoparkı bulunan kapalı pazar yeri yaptıracaklarını bildirdi.
     Doğan, Yahyakaptan Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Metin Aygülü ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Doğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Yahyakaptan Mahallesinde eksikleri tamamlamaya başladıklarını, parklarla, çevre düzenlemesiyle, aydınlatmalarla ve sosyal etkinliklerle bambaşka bir bölge oluşmaya başladığını belirtti.
     Yıllardır bitirilemeyen spor salonlarını bitirdiklerini, bisiklet eğitim pisti yaptıklarını, yeşil alanların üzerindeki çirkin yapıları ortadan kaldırdıklarını anlatan Doğan, Mahalle Konağı ve Emekli Evi ile ilgili önemli sosyal çalışmalar yürütüyoruz dedi.
     Hizmetlerinin devam edeceğini ve hizmet etmeye doymadıklarını belirten Doğan, şunları söyledi:
     Yahyakaptan Mahallesinde içinde katlı otoparkı olan kapalı pazar projesine başlayacağız. Bölgede bulunan marketlerin düzenlenmesiyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Mahalleye adını veren Yahya Kaptanın heykelini yaptıracağız. İzmit halkı olarak Yahya Kaptana vefa borcumuzu ödeyeceğiz. Bunu hizmetlerimizle sağlamaya çalışıyoruz. Ancak Yahya Kaptanı anlatan bir anıt ile bu kahramanımızı gelecek nesillere aktarmakta çok önemli. Heykel için çalışmalarımız sürüyor.
     Mahalle halkı ile yönetim arasında sorunlar yaşandığına dair olan söylemlerin asılsız olduğuna değinen Doğan, seçimlerden itibaren kendisine oy veren ya da vermeyen herkesin başkanı olduğunu söyledi.
     Hiçbir bölgeyi birbirinden ayırmadığını ve tüm bölgelere en iyi hizmeti götürmeyi amaçladığını ifade eden Doğan, adaletli davrandığını ve adaletli olmaktan vazgeçmeyeceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER