İzmit Belediye Başkanı Doğan, vatandaşlarla bir

İzmit Belediye Başkanı Doğan, vatandaşlarla bir araya geldi


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kent Konut A.Ş tarafından yapılan İzmit Akça Kent 4. etap çalışmaları hakkında vatandaşa bilgi verdi.
     Ada Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda konuşan Doğan, bölgede her ihtiyaca cevap verecek nitelikte çalışmalar yapıldığını belirterek, kendilerinin modern bir yönetim anlayışına sahip olduklarını söyledi.
     Yapılan hizmetlerde vatandaş odaklı hareket ettiklerini ifade eden Doğan, Topçular Mahallesinde fiziksel koşulların iyileştirilmesinde ciddi adımlar attıklarını kaydetti.
     Doğan, Topçular Şeref Meydanındaki 450 metrekare olan parkı düzenleyerek bir etüt merkezi açtıklarını dile getirerek, "Etüt merkezi 60 metrekare büyüklüğünde olup içerisinde bilgisayar satranç masaları ve çalışma sıraları bulunuyor. Mahallemizin çocukları burada eğitim görüyor. Mahallede emekli evi yapmak için yer arıyoruz" diye konuştu.
     Mahalle sakinleri de "Çardakta Buluşalım Gelin Tanış Olalım" Projesini çok beğendiklerini belirterek, Doğandan çardak ve fidan istediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan, vatandaşlarla bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER