İzmitten kısa kısa

İzmitten kısa kısa -Futbol turnuvasında çeyrek finalistler belli oldu


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye personeli arasında dostluk ve dayanışmayı amaçlayan birimler arası futbol turnuvasında çeyrek finalistler belli oldu.
     Belediyeden yapılan açıklamada, 3 grupta 13 takımın katılımıyla mart ayında startı verilen turnuvada, yazı işleri, basın yayın ve halkla ilişkiler, fen işleri, zabıta, park bahçeler, iştirakler, imar-emlak ve özel kalem müdürlüğünün çeyrek finale yükseldiği bildirildi.
    
     -Temizlik işlerinden performans toplantısı
    
     İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, performans değerlendirme toplantılarıyla aylık, haftalık ve günlük çalışma programlarının gözden geçirilerek, verimliliğin arttırılmasının hedeflendiği kaydedildi.
     Belediyenin Tepeköy şantiyesinde bölge amirleri ve birim sorumlularıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, "Toplantı sayesinde süreçteki aksamalarda önlenmiş oluyor. Mevsimsel iş değişiklikleri nedeniyle çalışmalar rotasyonlu şekilde devam edecek" ifadesini kullandı.
     Tırpan ile ot biçme, bölgelerdeki altyapı ve inşaat çalışmalarından vatandaşların en az etkilenmesi için ıslama ve yıkama, süpürge araçlarının sayısının arttırılarak en az iş gücü ile maksimum verim alınmasını hedeflediklerini belirten Şener, 2014 yılından itibaren İzmit Belediyesi hizmet alanına girecek olan 50 köyün de temizlik hizmetinin fizibilite çalışmasının yapıldığını kaydetti.
    
     -Çevreyi kirletenlere para cezası kesildi
    
     İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çevre kirliliğine neden olanlara para cezası uyguluyor.
     Çevre kirliliğine yönelik yapılan denetimler sırasında, Cedit ve Ömerağa mahallelerinde iki kurum hakkında çevreyi kirlettiklerinden dolayı yasal işlem yapıldı.
     Daha önce yapılan uyarıları dikkate almayan iki kuruma, Kabahatler Kanununun 41. Maddesinin 2. bendine istinaden, toplam 364 lira para cezası kesildi.
    
     -Doğandan esnaf ziyaretleri
    
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ömerağa Mahallesi Cemil Karakadılar Sokakta bulunan esnafları ziyaret etti.
     Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin, mahalle muhtarı Mehmet Kamil Ulusoy ve AK Parti Ömerağa Mahalle Temsilcisi Fahri Kozun da hazırlı bulunduğu ziyarette, Doğan, esnafın sorunlarını dile getirdiler.
     Vatandaşlar, Doğandan kaldırımların genişletilmesini ve kısa süreli park alanları yapılmasını istedi. Vatandaşlardan gelen talepleri çok önemsediklerine dikkat çeken Doğan, "Sizlerin fikirleri bizim için çok önemli. Trafik ile ilgili sorunlarınızın çözümü için arkadaşlarımız bir çalışma yapacaklar. Sizlerden gelen talepleri değerlendirmek ve gerekeni yapmak bizim boynumuzun borcu" dedi.
    
     -Doğan, 4 yıllık icraatlarını anlatacak
    
     İzmit Belediyesince Alikahya -Akarçeçme yolu üzerinde yaptırılan Kocaelispor Tesislerinin açılışı yarın saat 13.00 de gerçekleştirecek.
     İzmit Başkanı Nevzat Nevzat Doğan açılışın ardından, 4 yıllık icraatlarını anlatacağı bir toplantı düzenleyecek. Program, Yahya Kaptan Mahallesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde saat 15.00de gerçekleştirilecek
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER