İzmitte Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sömestr Festivali

İzmitte Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sömestr Festivali


KOCAELİ (A.A) - İzmitte, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sömestr Festivali düzenlendi.
     Perşembe Pazarı Alanında gerçekleştirilen festival, Yeni Yüzyıl Üniversitesinin akademisyenleri tarafından lise öğrencilerine meslek bilgilendirme danışmanlığı verilmesiyle başladı.
     Üniversiteyi tanıtıcı kitapçık ve broşürlerin de dağıtıldığı etkinlikte, öğrenciler şut becerisi, langırt ve play station gibi aktivitelerin yanı sıra karaoke, dans ve stand-up gösterileriyle eğlendi.
     Festival, Yeni Yüzyıl Üniversitesi müzik kulübü gurubu öğrencileri ve Gripin Grubunun konseriyle sona erdi.
     Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ekrem Çalkılıç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, festival kapsamında Balıkesir, Tekirdağ, Edirne, Bursa ve son olarak İzmitte etkinlik düzenlediklerini belirtti.
     Üniversitenin tanıtımı için Türkiyeyi dolaştıklarını ifade eden Çalkılıç, Sömestr festivalinde her şehirde ayrı etkinlikler yapıyoruz. Amacımız bu sene gerçekleştireceğimiz büyük atılımla üniversitemizi herkese duyurmak. Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı çok büyük bir bütçeyi öğrencilerimizin eğitimine ayırdı. Bu sayede okulumuza kayıt olmak isteyen öğrencilerin yüzde 50sini burs vermek istiyoruz. Türkiyenin eğitimine katkıda bulunmak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Şengül Oymak
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitte Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sömestr Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER