İzmir, Galatasaray ve Fenerbahçeyi ağırlayacak

İzmir, Galatasaray ve Fenerbahçeyi ağırlayacak -Spor Toto Süper Ligde temsilcisi bulunmayan İzmir, Ağustos ayı içinde Galatasaray ile Fenerbahçenin maçlarına evsahipliği yapacak


İZMİR (A.A) - Spor Toto Süper Ligde temsilcisi bulunmayan İzmir, Ağustos ayı içinde Galatasaray ile Fenerbahçenin maçlarına evsahipliği yapacak.
     Süper Ligde 2010-2011 sezonunda Bucaspor ile temsil edilen İzmirin, geçen yılın ardından bu sezon da ligde temsilcisi bulunmuyor. Ancak İzmirli sporseverler Ağustos ayı içinde Fenerbahçe ve Galatasarayı izleme fırsatı bulacak.
     Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sarı-kırmızılı ekibin İtalya Birinci Futbol Liginde (Serie A) mücadele eden Lazio ekibiyle 4 Ağustos Cumartesi günü saat 22.00de maç yapacağı bildirildi. Sarı-kırmızılı ekip, daha önce 17 Ocak 2007de İzmir Atatürk Stadında Hertha Berlin ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kaybetmişti.
     İzmir Atatürk Stadı aynı zamanda Spor Toto Süper Ligin ilk haftasındaki Elazığspor-Fenerbahçe maçına da evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. Elazığ Atatürk Stadındaki bakım çalışmaları nedeniyle Elazığspor Kulübü, bu karşılaşmayı İzmir Atatürk Stadında oynamak için gerekli başvuruyu yaptı.
     Bu başvurunun TFF tarafından kabulü halinde İzmirli sporseverler ligin ilk haftasında Fenerbahçeyi izleme fırsatı bulacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Medat Şenay
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber İzmir, Galatasaray ve Fenerbahçeyi ağırlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER