İzmirdeki trafik kazası

İzmirdeki trafik kazası -Yılbaşı gecesi, geçirdiği trafik kazasında ölen Gazeteci Fethi Doğan Önerin cenazesi toprağa verildi


İZMİR (A.A) - İzmirde yılbaşı gecesi geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Yeni Asır Gazetesi Sayfa Sekreteri Fethi Doğan Önerin cenazesi toprağa verildi.
     Trafik kazası sonucu 36 yaşında yaşama veda eden Fethi Doğan Öner için Yeni Asır gazetesi önünde tören düzenlendi.
     Törene, CHP İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mehmet Ali Susam ve Mustafa Moroğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile spor kulüplerinin temsilcileri ve gazeteciler katıldı.
     Atilla Sertel, törende yaptığı konuşmada, genç bir meslektaşlarını yitirmenin acısını yaşadıklarını ifade etti.
     Ölümlerin acı olduğunu, ancak genç yaşta kayıpların daha acı verdiğini dile getiren Sertel, Doğan, hep ismiyle yaşayacak. Yeni Asır ve Gazeteciler Cemiyeti, Doğanın ismini yaşatacaktır dedi.
     Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı da Yeni Asır ailesi olarak 2013 yılına çok acı bir haberle girdiklerini belirterek, Doğan bundan sonra anılarıyla ışığıyla kalemlerimizi, yazılarımızı aydınlatacak. Doğanımızı kaybettik, eşi Nesrin ve oğlu Yiğit bize emanet diye konuştu.
     Gazetedeki masası karanfillerle donatılan Fethi Doğan Önerin cenazesi, törenin ardından Hatay Çifteminareler Camisinde öğle vakti kılınan namazın ardından Buca Kaynaklar Mezarlığında defnedildi.
     Fethi Doğan Önerin (36) kullandığı 35 RS 567 plakalı otomobil, yılbaşı gecesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarında yol kenarındaki ağaca çarptıktan sonra deniz tarafındaki yürüyüş yoluna savrulmuş, kazada Fethi Doğan Öner olay yerinde yaşamını yitirmiş, araçta sıkışan eşi Nesrin Öner (33) ve oğlu Yiğit Öner (10) yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Ufuk Kırabalı / Nevbahar Kabaklı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber İzmirdeki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER