İzmirde trafik kazası: 1 ölü, 6

İzmirde trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı -Öğretmenleri taşıyan servis minibüsü ile tırın çarpışması sonucu 1 öğretmen öldü, 5 öğretmen ve 1 çocuk yaralandı


İZMİR (A.A) - Tirede öğretmenleri taşıyan servis minibüsü ile tırın çarpışması sonucu 1 öğretmen öldü, 5 öğretmen ve 1 çocuk yaralandı.
     Tire-Ödemiş karayolunun Gökçen beldesi kavşağında, Süleyman Dumanın kullandığı 35 M 1312 plakalı Gökçen Efe İlköğretim Okulu ve Kızılcahavlu Köyü İlköğretim Okulunda görev yapan öğretmenleri taşıyan servis minibüsü ile Hamdullah Yavuz idaresindeki 45 PS 841 plakalı tır çarpıştı.
     Kazada servis aracında sıkışan yaralılara AKS 110 ve sağlık ekipleri müdahale etti.
     Yaralanan minübüste bulunan Pınar Bingöl, Özlem Balcı (48), Yaşar Demirkan (43), Ali Erdoğru (46), Songül Benli (40), Nevin Güncü (37) ve 4 yaşındaki kızı Reyhan Güncü Tire Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Yaralılardan evli ve 1 çocuk annesi olduğu öğrenilen Pınar Bingöl (39), yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Özlem Balcının da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
     Servisle görevlerine gitmekte olan öğretmenlerin geçirdiği kaza, Tire eğitim camiasında da üzüntüye neden oldu. Kazayı haber alan öğretmenler Tire Devlet Hastanesi Acil Servisine geldi. Arkadaşlarının durumunu öğrenmek isteyen öğretmenler, hastane bahçesinde uzun süre bekledi.
    
     Muhabir: Dilek Özdemir / Mustafa Yıldırım / Tolga Albay
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber İzmirde trafik kazası: 1 ölü, 6 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER