İzmirde kadına şiddet iddiası

İzmirde kadına şiddet iddiası -Karabağlarda polise başvuran kadın, belediyeye şikayet ettiği işyerinin bekçisinin oğlu tarafından darbedildiğini iddia etti


İZMİR (A.A) - Karabağlar ilçesinde polise başvuran kadın, belediyeye şikayet ettiği işyerinin bekçisinin oğlu tarafından darbedildiğini iddia etti.
     Dilek Kutlu (39), gazetecilere yaptığı açıklamada, 3796 Sokakta yaşadığını, aynı sokaktaki inşaat malzemeleri satan iki işyerine ait kamyonların sokağın girişini kapatmaları nedeniyle sokağa araçla girişte sorun yaşandığını belirterek, bu nedenle işyerlerini İzmir Büyükşehir Belediyesine şikayet ettiğini, İzmir Büyükşehir Belediyesinin de şikayet dilekçesini Karabağlar Belediyesine havale ettiğini söyledi.
     İşyeri sahiplerinin, şikayetten haberdar olması üzerine şikayetten vazgeçmesi için kendisine baskı yaptığını iddia eden Kutlu, Dün yine kamyonlar sokağın girişini kapattığı için aracımla sokağa giremedim. Durumu konuşmak için aracımdan indiğimde işyerlerinin birinde bekçi olarak çalışan A.Anın (60) sözlü hakaretine uğradım. Tartışmaya sonradan katılan bekçinin oğlu R.A. (25) da sopa ve yumruklarla beni darbetti diye konuştu.
     Kutlu, darp nedeniyle sol omzunda çatlak, sağ bacağında kırık olduğunu, dudağının patladığını ve vücudunda morluklar meydana geldiğini kaydederek, şunları söyledi:
     17 yaşındaki kızım Cansu ve 14 yaşındaki kızım Aysunun gözleri önünde darbedildim. Ben kuaförlük yapıyorum. Eşimden 10 yıl önce boşandım, çocuklarıma ben bakıyorum. Bu sürede de çalışamayacağım. Mağdur oldum. Polis Merkezindeki ifademde de ilgili kişilerden şikayetçi oldum. Bu işin peşini bırakmayacağım. İşyeri sahiplerinin belediye ile arası çok iyi. Neden bu soruna kimse sahip çıkmıyor- İllaki beni öldürmeleri mi gerekiyor- Mahallenin diğer sakinleri de bunlarla uğraşmak istemiyor.
     Sözlü tartışmanı yaşandığı ve darp edildiği sırada birkaç kez polisi aradığını, evlerine 100 metre mesafede polis merkezi bulunmasın rağmen polisin zamanında gelmediğini savunan Kutlu, kendisi için ambulans çağrılmadığını, akrabaları tarafından hastaneye kaldırıldığını söyledi.
     R.Anın gözaltına alındığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Halil Şahin
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber İzmirde kadına şiddet iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER