İzmirde askeri aracın geçişi sırasındaki patlama

İzmirde askeri aracın geçişi sırasındaki patlama -CHP İzmir milletvekilleri, ortak basın toplantısıyla terör sorununa çözüm bulunması çağrısında bulundu


İZMİR (A.A) - CHP İzmir milletvekilleri, terör sorununa çözüm bulunması çağrısında bulundu.
     CHP milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu ve Aytun Çıray, Foçada askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin CHP Parti Meclisi Üyesi Nazik Işık, İl Başkanı Ali Engin ve bazı belediye başkanları ile birlikte Foça Belediyesinde ortak basın toplantısı düzenledi.
     Milletvekilleri adına konuşan Alaattin Yüksel, terör nedeniyle her gün şehit verir hale gelindiğini ifade ederek, Sorunun çözümü TBMMdir. CHP olarak ne adım varsa atmaya hazırız. 30 yıldır akan kanı durduralım dedi.
     Yüksel, CHPnin talebiyle 14 Ağustosta olağanüstü olarak toplanacak TBMMde yapılacak olan oturuma, tüm siyasi partilerin icabet etmesi çağrısında da bulundu.
     Toplantıda, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da patlamanın meydana geldiği yolun, güvenlik nedeniyle kısa bir süre öncesine kadar trafiğe kapalı olmasına karşın son dönemde genel ulaşıma açılmasına yönelik vatandaşların tepkilerinin hatırlatılması üzerine, iddia ve tepkilerin aksine yolun uzun süredir açık olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Seyhan Kurtman
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber İzmirde askeri aracın geçişi sırasındaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER