İTSO üyelerine ABİGEM semineri verildi

İTSO üyelerine ABİGEM semineri verildi


HATAY (A.A) - Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) Hatay Direktörü Bülent Yüce, ABİGEMin KOBİlerin iş geliştirme hizmetlerini alabilecekleri bir numaralı temas noktası olmayı amaçladığını bildirdi.
     Yüce, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda düzenlenen seminerde, ABİGEMlerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde kurulduğunu belirterek, ABİGEMin AB iş geliştirme projeleri içerisinde en başarılı proje olduğunu kaydetti.
     Profesyonel eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunarak KOBİlerin rekabet seviyelerini ulusal ve uluslararası piyasalarda artırmalarına ve potansiyellerini geliştirilmelerine yardımcı olan ABİGEMlerin, KOBİlerin iş geliştirme hizmetlerini alabilecekleri bir numaralı temas noktası olmayı amaçladığını ifade eden Yüce, ABİGEMler tarafından verilecek eğitim, danışmanlık hizmetleri ve sektörel projeler bölgenin özelliklerine ve bölgedeki KOBİlerin ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiştir. Ayrıca, ABİGEMler donanımlı yerel danışman yetiştirilmesi ve Türkiyede bir KOBİ uzman havuzu oluşturulmasına katkı sağlamaktadır dedi.
     Seminere İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda işadamı katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber İTSO üyelerine ABİGEM semineri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER