İtfaiyeciler bu sefer gül suyu sıktı

İtfaiyeciler bu sefer gül suyu sıktı -Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiye Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte tulumba ile su taşıyarak vatandaşların üzerine gül suyu sıktı


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiye Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte tulumba ile su taşıyarak vatandaşların üzerine gül suyu sıktı.
     Ispartada İtfaiye Haftası dolayısıyla kortej geçişi düzenlendi. Mimar Sinan Caddesinde bir araya gelen itfaiye ekipleri, kortej eşliğinde Belediye İşhanına kadar yürüdü. Kortejde yer alan tulumbacılar, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
     Kortej geçişi boyunca itfaiye araçlarından vatandaşların üzerine gül suyu sıkıldı. Kortejde yer alan ve 1972 yılından bu yana Ispartada yangınlara müdahale etmede kullanılan itfaiye aracı da büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, emektar itfaiye aracının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Halil Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 Eylül-1 Ekim tarihlerinin İtfaiye Haftası olarak kutlandığını söyledi.
     İtfaiye çalışanlarının kutsal bir görevi ifa ettiklerini vurgulayan Acar, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, son teknolojiyle donatılmış modern araçları halka tanıtmak için geçiş korteji düzenlediklerini kaydetti.
     Acar, etkinliklerin İtfaiye Müdürlüğünde açılacak sergi ile devam edeceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç - Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İtfaiyeciler bu sefer gül suyu sıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER