ITB Berlin Turizm Fuarı

ITB Berlin Turizm Fuarı -Antalya, dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan ITB Berlin Turizm Fuarında tanıtıldı


ANTALYA (A.A) - Antalyanın dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan ITB Berlin Turizm Fuarında tanıtıldığı bildirildi.
     Antalya Ticaret ve Sanayi Odasından (ATSO) yazılı açıklamada, Türkiyenin turizm başkenti Antalyanın tüm destinasyonlarının Tanıtım AŞ organizasyonu tarafından ITB Berlin Turizm Fuarında tanıtıldığı belirtildi.
     Fuarda Türkiye standının Avrupanın en iyisi seçildiği bildirilen açıklamada, yaklaşık 190 ülkeden 11 bin firmanın 160 bin metrekarelik alandaki fuara katıldığı anlatıldı.
     Türkiyenin fuarda 3 bin 79 metrekarelik alanda 105 stand ve 122 katılımcıyla yer aldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Fuarda Antalya adına giden heyette ATSO Yönetim Kurulu üyeleri Ali Kıvrak, Mustafa Yılmaz, Ali Peker, Kenan Çelik, Mızrab Cihangir Deniz da yer aldı. Antalya Tanıtım AŞ tarafından özel olarak 6 farklı temada hazırlanan broşürlerle Antalyanın deniz, kum, güneş turizminin yanı sıra doğal ve alternatif turizm olanaklarının tanıtımı yapıldı. Stantlarda botanik çeşitliliğe, kültürel zenginliğe, Anadolu kültürüne özgü lezzetlere ve geleneksel el sanatları da anlatıldı. Fuarda 2016 yılında Antalyada düzenlenecek Dünya Botanik EXPOsundan esinlenerek tanıtımda özellikle Türkiyede yetişen çiçeklere yer verildi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ITB Berlin Turizm Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER