İstanbulda otelde ölü bulunan avukat toprağa

İstanbulda otelde ölü bulunan avukat toprağa verildi -Kırıkkale Baro Başkanı Yılmaz: -Başarılı bir avukat olan arkadaşımızın öldürüldüğünü düşünüyoruz


KIRIKKALE (A.A) - İstanbulda bir otel odasında ölü bulunan Ankara Barosu avukatlarından Serkan Sönmez, memleketi Kırıkkalede toprağa verildi.
     Çarşı Camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Sönmezin cenazesi, Yuva Mahallesindeki mezarlığa defnedildi.
     Cenazeye, AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, Sönmezin mesai arkadaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Cenazede gazetecilere açıklama yapan Kırıkkale Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, Serkan Sönmezin başarılı bir avukat olduğunu belirterek, Sönmezin öldürüldüğünü düşündüklerini bildirdi.
     Sönmezin hunharca bir saldırıya maruz kaldığını iddia eden Yılmaz, şöyle konuştu:
     Savcılık soruşturmasını sürdürüyor. Akabinde biz de bu soruşturmanın peşinde olacağız. Dosyada, gizlilik kararı var, bazı hususlarda bütün bilgilere vakıf değiliz. Ancak, araştırmalarımız kendi çapımızda devam ediyor. Avukat arkadaşımız çok başarılı bir insandı. Bu olayı çok çirkin bir provokasyon olarak düşünüyoruz. Arkadaşımızın öldürüldüğünü, öldürüldükten sonra üzerine o kıyafetlerinin giydirildiğini düşünüyoruz.
     AK Parti Milletvekili Ramazan Can, avukat Serkan Sönmezin bir dava için İstanbula gittiğini öğrendiklerini belirterek, olayla ilgili araştırmanın devam ettiğini söyledi.
     Ankara Barosu avukatlarından Serkan Sönmez, bir dava için gittiği İstanbulda kaldığı otel odasında ölü bulunmuş, Sönmezin üzerinde gecelik olduğu iddia edilmişti.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar / Tevfik Işık
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber İstanbulda otelde ölü bulunan avukat toprağa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER