İsrailin Gazzeye saldırısı

İsrailin Gazzeye saldırısı -Saadet Partisi İl Başkanı Demir: Bu saldırı ile İsrail aba altından Türkiyeye sopa göstermiştir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, İsrailin Gazzeye saldırısıyla aba altından Türkiyeye sopa gösterdiğini öne sürdü.
     Demir, yaptığı yazılı açıklamada, Muharrem ayının arefesinde İsrailin kanlı ellerinin yine Müslüman kanı döktüğünü belirtti.
     Demir, şunları kaydetti:
     İsrail havadan ve karadan Gazze topraklarını bombalamaya başlamıştır. Masum insanların üzerine en vahşi ve modern silahları ile ölüm kustular, onlarca masum insan hayatını kaybederken onlarca insan da yaralanmıştır. Mavi Marmara Davasının İstanbul Adliyesinde görüldüğü zaman dilimine denk gelen bu saldırı, Türkiye açısından da oldukça manidardır. Bu saldırı ile İsrail aba altından Türkiyeye sopa göstermiştir. Mazlumlar ayağa kalkmalıdır. Mazlumlar ayağa kalkmadıkça, zalimler diz çökmezler. İsrail 2 milyar İslam aleminin gözüne baka baka işgal ve saldırıyı yapabiliyorsa suçu onda değil kendimizde aramalıyız.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber İsrailin Gazzeye saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER