Isparta

Isparta-İstanbul uçak seferleri 2 Nisanda başlayacak


ISPARTA (A.A) - Isparta Süleyman Demirel Havalimanından İstanbula gerçekleşecek uçak seferlerinin 2 Nisanda başlayacağı bildirildi.
     Isparta Valisi Memduh Oğuz, Süleyman Demirel Havalimanı Müdürlüğü görevine atanan İlhan Demiri kabulünde yaptığı konuşmada, Borajet ile yapılan anlaşma gereği 2 Nisandan itibaren salı, perşembe ve cumartesi olmak üzere haftada 3 gün Süleyman Demirel Havalimanından Sabiha Gökçen Havalimanına, Türk Hava Yolları (THY) ile yapılan mutabakat ile de 20 Mayıstan itibaren pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün Süleyman Demirel Havalimanından Atatürk Havalimanına karşılıklı seferler düzenleneceğini belirtti.
     Uçuşların yeniden başlayacak olması nedeniyle memnuniyet duyduğu dile getiren Oğuz, Havalimanımız uluslararası hava trafiğine açıldı. Şu an İrandan yolcu gelip gitmeye başladı. İran-Isparta uçuşlarının başlamasıyla havalimanımızdan kısa süre içerisinde 3 bin 600 yolcu girişi oldu. İran haftada 6 gün doğrudan Isparta seferlerine başladı dedi.
     Havalimanındaki hareketlilikten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Oğuz, Yolcu talebinin olması durumunda haftanın yedi günü de uçuşlar olur. Ama başlangıç itibarıyla haftada 6 gün uçuşun olması ilimiz için, bölgemiz için çok önemli. Çünkü bizim havalimanımız aynı zamanda Burdur ve Afyona, hatta Antalya ve Denizliye de hizmet ediyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER