Isparta Belediye Başkanı Günaydın:

Isparta Belediye Başkanı Günaydın: -Ispartanın tüm yollarını yeniden yapıyoruz. Bu yolların üzerine de sıfır araçları yerleştiriyoruz


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ispartanın tüm yollarını yeniden yapıyoruz. Bu yolların üzerine de sıfır araçları yerleştiriyoruz dedi.
     Günaydın, Isparta SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret ederek, kooperatif başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.
     Günaydın, burada yaptığı konuşmada, kooperatif çalışmalarının önemli bir aşamaya geldiğini, kart sisteminin ve diğer otomatik kontrol sistemlerinin oluşturulduğunu söyledi.
     Karşılıklı yapılan anlaşmalarla Isparta halkının hayatını kolaylaştırma adına ciddi mesafeler alındığına dikkati çeken Günaydın, Ispartanın en iyi şekilde ulaşıma hizmetine kavuşması için karşılıklı görüş alışverişlerine devam ediyoruz. Ulaşım da başarılı hizmetlerimizden birisi haline gelmek üzere. Yeni gelen otobüslerimiz teknik ve teknolojik olarak son donanımlara sahip, doğaya saygılı. Şu ana kadar yüzde 90 oranında yeni araçlarımız devreye girmiş durumda. Yeni gelecek araçlarla son aşamaya gelmiş olacağız diye konuştu.
     Ispartanın yolları konusunda sıkıntı duyulmadığını söyleyen Günaydın, Ispartanın tüm yollarını yeniden yapıyoruz. Bu yolların üzerine de sıfır araçları yerleştiriyoruz. Huzur ve güvenli çalışma ve yaşama ortamı yakalandı dedi.
     SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz da yeni gelen 36 otobüsün dışında, 23 otobüsün de yakında Ispartada olacağını ifade ederek, Isparta halkının en iyi hizmeti verme çabası içerisinde olduklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Haıcısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta Belediye Başkanı Günaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER