İskenderun Kaymakamı Su, esnafla bir araya

İskenderun Kaymakamı Su, esnafla bir araya geldi


HATAY (A.A) - İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Esnaf Odaları Birliği tarafından her ay düzenlenen dayanışma toplantısında esnafla bir araya geldi.
     Su, toplantıda yaptığı konuşmada, esnaf ve sanatkarların ülkede ekonomik ve toplumsal hayatta vazgeçilmez öneme sahip olduğunu belirtti.
     Esnafın ülkenin ve kent ekonomisinin dinamikleri olduklarını ifade eden Su, Ülkemizde ekonomik ve sosyal kalkınmanın dengeli biçimde sağlanması, dağıtılması ve sürdürülmesine yaptıkları katkı, işsizliğin azaltılması ve yeni istihdam alanlarının yaratılmasında oynadıkları rol ve piyasa koşullarında meydana gelen değişmelere hızlı uyum sağlayabilen esnaf ve sanatkarlar ekonomik, toplumsal ve sosyal yönlerden vazgeçilmez konuma taşımaktadır diye konuştu.
     İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat ise her ay düzenli olarak bu toplantıları yaptıklarını kaydetti.
     Fırat, yeni esnaf işletmelerinin açılmasıyla ekonominin canlandığını, esnafın istihdam yarattığını ve ülkenin nitelikli insan kaynağı ihtiyacının karşılanmasına katkı verdiğini belirtti.
     Toplantının ev sahipliğini yapan Berberler Odası Başkanı Nurettin Tabaş ise, birlik ve beraberlik içerisinde tüm sorunların çözülebileceğini söyledi.
     Konuşmaların ardından fikir alış verişinde bulunuldu.
     Toplantıya İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ,İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu ve İskenderunda faaliyet gösteren 14 oda başkanı katıldı.
    
     Muhabir:Ömer Soylu / Salim Taş
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber İskenderun Kaymakamı Su, esnafla bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER