Işıktan AA Kocaeli Büro Müdürlüğüne ziyaret

Işıktan AA Kocaeli Büro Müdürlüğüne ziyaret -TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık, AA Kocaeli Büro Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı -Işı


KOCAELİ (A.A) - TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Anadolu Ajansı (AA) Kocaeli Büro Müdürlüğünü ziyaret etti.
     AA Kocaeli Büro Müdürü Murat Paksoy tarafından AAnın çalışmaları hakkında bilgi verilen Işık, ziyarette yaptığı konuşmada, Kocaelideki taş ocaklarının büyük bir problem olduğunu belirterek, 3üncü köprü çalışmaları, otoyolu ve demir yolu gibi yürütülen projeler nedeniyle taş ocağına ciddi bir ihtiyaç olduğunu söyledi.
     Kocaeliye her gelenin istediği yerde taş ocağı açmasını doğru bulmadıklarını dile getiren Işık, Onun için, taş ocaklarını Kocaelide 1 veya 2 bölgeye toplama ve derleyip, düzenleme, onun dışında da hiçbir yere taş ocağı ruhsatı vermeme gibi bir yaklaşımımız var. Bununla ilgili çalışmalar son aşamaya geldi. Bundan sonra gerekirse bir kanuni düzenleme için sayın Başbakan ve ilgili kurumlarla görüşeceğiz. Kocaelide her kafasına esen istediği yerde taş ocağı açmakla ilgili bir yaklaşıma girmesin. Çünkü artık her taraf delik deşik oldu dedi.
     Işık, Maşukiye konusunda baştan beri çizgilerinin hep belli olduğunu anlatarak, Biz diyoruz ki, eğer mecbur kalmazsak, başka alternatif varsa, kesinlikle Maşukiyeye dokunmayalım ama eğer başka hiç bir alternatif yoksa bu projeyi sadece taştan dolayı da geciktiremeyiz. Çünkü Türkiyenin vizyon projelerinden biri. Sadece taştan dolayı bu projeyi geciktirmenin bir vebalinin olduğunu düşünüyoruz. diye konuştu.
     Paksoy ise Işıka AAnın 2023 vizyonu ile ilgili bilgiler verdikten sonra AA muhabirlerinin çektiği fotoğrafların yer aldığı 2023 takvimini hediye etti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Işıktan AA Kocaeli Büro Müdürlüğüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER