İş adamları ve iş yeri kurmak

İş adamları ve iş yeri kurmak isteyenlere eğitim -TÜMSİAD Eskişehir ŞubesiÇalışan motivasyonu ve performans yönetimi konulu eğitim semineri düzenledi


ESKİŞEHİR (A.A) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir şubesi, iş adamlarına ve iş kurmak isteyenlere, Çalışan motivasyonu ve performans yönetimikonulu eğitim semineri düzenledi.
     TÜMSİADtan yapılan açıklamada, Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, seminerlerin danışman Rıfat Ay tarafından verileceğini ve her hafta yapılacağını duyurdu.
     Şube binasında düzenlenecek olan seminerlerin genel hatlarıyla, kişisel gelişim eğitimleri, iş ve işletme yönetimi, girişimcilik, etkin yöneticilik ve liderlik konularında verildiğini kaydeden Engiz, üye ve talep eden herkesin katılabileceğini bildirdi.
     Engiz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Verilen seminerler özellikle iş adamları ve iş kurmak isteyenler için çok faydalı olacaktır. Amacımız, Küçük ve Orta Bütçeli İşletmelere (KOBİ) yönelik işveren ve çalışanlarına faydalı olmaktır. Sivil toplum kuruluşları olarak, ülkemiz ve insanımız için elimizden ne geliyorsa en iyisini yapacağız, yaptıklarımız bir bayrak yarışıdır.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İş adamları ve iş yeri kurmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER