İnternet bağlantı hızını İlçe İnsan

İnternet bağlantı hızını İlçe İnsan Hakları Kuruluna şikayet ettiler


MANİSA (A.A) - Saruhanlı ilçesine bağlı Kayışlar köyü halkı, internet bağlantı hızını İlçe İnsan Hakları Kuruluna şikayet etti.
     Kayışlar Köyü Muhtarı Baki Ulu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 518 nüfuslu köylerinde 120 sabit telefon, 57de ADSL abonesi bulunduğunu belirtti.
     Son zamanlarda internet erişiminde bazı sorunlarla karşılaşmaya başladıklarını ifade eden Ulu, köydeki internet hızının düştüğünü, çoğu zaman da internet bağlantısının sürekli koptuğunu anlattı.
     Tüm bu sorunlara rağmen internet faturalarını her ay düzenli bir şekilde ödediklerini dile getiren Ulu, şöyle konuştu:
     Kendimizi adeta dolandırılmış gibi hissediyoruz. Doğru dürüst hizmet alamıyoruz. İnternet hızımız düşük, çoğu zaman da bağlantı sağlanamıyor. Köylüler mağdur durumda. Tüm bu sorunlara rağmen bizler faturalarımızı düzenli olarak ödüyorsak yetkililerin de buna çözüm bulmasını istiyoruz.
     Muhtar Ulu, internet sorununda insan hakkı ihlali ve mağduriyetin söz konusu olduğunu, bu nedenle sorunun çözümü için İlçe İnsan Hakları Kuruluna dilekçe ile başvuruda bulunduklarını söyledi.
     Saruhanlı İlçe İnsan Hakları Kurulu Başkanı ve Kaymakam Kadir Sertel Otcu ise köylülerin dilekçesini incelediklerini ve sorunun çözümü için ilgili kurumlara yazı gönderdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İnternet bağlantı hızını İlçe İnsan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER