İl Özel İdaresi bütçesi 83 milyon

İl Özel İdaresi bütçesi 83 milyon lira olarak belirlendi


ANTALYA (A.A) - İl Özel İdaresinin 2013 yılı bütçesinin, 83 milyon TL olduğu bildirildi.
     Antalya İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 20 gündür devam eden 2013 yılı bütçe görüşmelerinin tamamlandığı, 75 milyon TL olan İl Özel İdaresi Bütçesine, İller Bankasından teleferik projesi için alınan 8 milyon TL kredinin eklenerek 83 milyon TLye yükseltildiği belirtildi.
     İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arının görüşlerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Kasım ayı içinde yoğun bir çalışma temposu içerisine giren meclisimiz, çalışmalarını tamamlayarak, 2013 yılı İl Özel İdaresi bütçesini 83 milyon TL olarak kabul etmiştir. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen başta genel sekreterimiz Faruk Karaçay olmak üzere tüm yetkili ve çalışanlarına teşekkür ederim. Bütçenin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.
     İl özel idarelerinin kırsal alanlarda en zorlu coğrafyada hizmet eden kurum olduğunu, daha geniş ve kapsamlı bir bütçe olmasını arzu ettiklerini dile getiren Arı, kısıtlı bir bütçe imkanları ile en üst düzeyde performans sağlandığını kaydetti.
     Arı, İller Bankasından borçlanarak temin edilen 8 Milyon TL ile Tünektepe Döner Gazinosuna inşa edilecek teleferik projesinin hayata geçirilmiş olmasının meclisi son derece memnun edeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İl Özel İdaresi bütçesi 83 milyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER