İkizlerden biri artık yok

İkizlerden biri artık yok -Konyada 2 yıl önce tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen ikiz bebeklerden biri, tarımsal sulamada kullanılan kanalette boğuldu


KONYA (A.A) - Konyada 2 yıl önce tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen ikiz bebeklerden biri, tarımsal sulamada kullanılan kanalette boğuldu.
     Merkez Meram ilçesi Harmancık Mahallesinde yaşayan ve çiftçilikle uğraşan Fatih Korkmaz (29), eşi Nafiye Korkmaz (28), 2 yaşındaki ikiz çocukları Ahmet Enes ve Ayşe Senem ile birlikte Okay Sokaktaki sebze bahçesine geldi.
     Çift, bahçe işleriyle uğraşırken, 2 yaşındaki Ahmet Enes kardeşinin yanından ayrıldı. Baba Fatih Korkmaz, yokluğunu fark ettiği oğlu Ahmet Enesi tarlanın yakınındaki tarımsal sulamada kullanılan ve yaklaşık 50 santimetre yüksekliğinde su olan kanalette buldu. Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ahmet Enes, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Ahmet Enes Korkmaz, Kurtuluş Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
     Fatih ve Nafiye Korkmaz çiftinin 2004 yılında evlendikleri, çocukları olmayınca tüp bebek tedavisine başladıkları, 6 yıl sonra da ikiz bebekleri Ahmet Enes ve Ayşe Senemin dünyaya geldiği öğrenildi.
    
     Muhabir : Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber İkizlerden biri artık yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER