İki pilotun şehit olması

İki pilotun şehit olması -Suriye tarafından düşürülen uçakta şehit olan 2 pilot için Beykozda, Birlik, Beraberlik ve Şehitlere Saygı programı düzenlendi


İSTANBUL (A.A) - Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağında şehit olan pilotları anmak amacıyla Beykozda Birlik, beraberlik ve Şehitlere Saygı programı düzenlendi.
     MHP Teşkilatınca Beykoz Korusunda düzenlenen saygı programına katılanlar, Suriye tarafından düşürülen uçakta şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Hava Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy için İstanbul Boğazına sembolik olarak asker selamı verdi.
     Partinin ilçe başkanı Ali Emanet burada yaptığı konuşmada, şehitleri hatırlamak ve ailelerinin yanında olmak amacıyla böyle bir program organize ettiklerini belirterek, Birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmeliyiz. Gözlemlerimize dayanarak, millet olarak dünü ve bugünü unutuyoruz, şehit haberleri geldiğinde insanlar öfke yumağı olurken kısa süre sonra unutuluyor. Şehitlerimize her zaman sahip çıkmalıyız dedi.
     Şehit babası Refik Akman da, şehit haberlerinin son bulmasını temenni ettiğini belirterek, düzenlenen program için MHP Beykoz İlçe Teşkilatına teşekkür etti.
     Programa MHP İl Başkanı Abdurrahman Başkan ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Kenan Tunç
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber İki pilotun şehit olması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER