Iğdırda kaçırılan 6 öğretmenin serbest bırakılması

Iğdırda kaçırılan 6 öğretmenin serbest bırakılması -Milli Eğitim Müdürü Ateş: Öğretmenlerimizin sağlık durumları iyi. Eğitim ve öğretimde herhangi bir sorun yaşanmıyor


IĞDIR (A.A) - Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, terör örgütü mensuplarınca kaçırılan 6 öğretmenin serbest bırakılmasına ilişkin, Öğretmenlerimizin sağlık durumları iyi. Eğitim ve öğretimde herhangi bir sorun yaşanmıyor dedi.
     Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karakoyunlu ilçesine bağlı Bulakbaşı köyünde terör örgütü mensuplarınca kaçırılan öğretmenlerin Umut Görkem Sevinç, Ersin Karakaya, Soner Er, Mehmet Koçubaba, Lütfü Atılmış ve Abdullah Enes Er olduğunu belirtti.
     Öğretmenlerin kaçırıldıktan bir süre sonra Ağrı Dağı eteklerinde serbest bırakıldığını ifade eden Ateş, şunları kaydetti:
     Öğretmenlerimizin sağlık durumları iyi. Eğitim ve öğretimde herhangi bir sorun yaşanmıyor. Olayı duyduğumuz an olay yerine gittik. Öğretmenlerimiz yaklaşık 40 dakika terör örgütü mensupları tarafından alıkonuldu. Bulakbaşı halkı gerçekten öğretmenlerimizin kurtarılmasında canla başla çalıştılar. Konuyla ilgili Valilikten açıklama yapılacaktır.
    
     Muhabir: Iğdır / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdırda kaçırılan 6 öğretmenin serbest bırakılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER