Hükümlülere yönelik Öfke Kontrolü çalışması

Hükümlülere yönelik Öfke Kontrolü çalışması


TOKAT (A.A) - Tokatta hükümlülere yönelik Öfke Kontrolü konulu grup çalışmasının başlatıldığı bildirildi.
     Tokat Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 5275 sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkındaki Kanunun 105/A maddesi kapsamında denetimli serbestlik uygulamasına tabi tutulmak şartı ile ceza infaz kurumundan salıverilen hükümlüler için, Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Öfke Kontrolü konulu grup çalışmaları başlatıldı.
     Müdürlükte düzenlenen çalışmanın açılış töreninde konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, Adalet Bakanlığı, hükümlülerin cezanın infazı sonrasında sosyal yaşantılarına adapte olmaları için çok ciddi yatırımlar yaptı. Bu konuda görevlendirilen personelin sürekli eğitimlere tabi tutuldu. Kendileriyle birlikte aile bireylerinin sorumluluğunu taşıyan, mağdur olmamayı ve mağdur etmemeyi düşünen her hükümlü vatandaşımız için içeriği çok verimli olan bu uygulama bir fırsat. Bu çalışmalardan hükümlülerin yararlanmaları gerekiyor ifadelerini kullandı.
     Törene, Cumhuriyet Savcısı Mustafa İşleyen, Denetimli Serbestlik Müdürü Musa Özcan, müdürlük personeli ve hükümlüler katıldı.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Hükümlülere yönelik Öfke Kontrolü çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER