Hollandalı engelliler Marmariste tatil yapıyor

Hollandalı engelliler Marmariste tatil yapıyor -Marmarise gelerek tatillerine başlayan 11 kişilik engelli grubu, rehberleri eşliğinde ilçeyi gezdi


MUĞLA (A.A) - Hollandadan bir turizm acentesi aracılığıyla gelen engelli grubu, Marmariste tatil yapıyor.
     Marmarise gelerek tatillerine başlayan 11 kişilik engelli grubu, rehberleri eşliğinde ilçeyi gezdi. Daha sonra Amiral Orhan Aydın Spor Salonunda bowling oynayan engelliler, eğlenceli zaman geçirdi.
     Hollandadan engellileri getiren turizm acentesinin yetkilisi Danielle Engels, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerine başvuran engellileri yılın farklı zamanlarında Türkiyeye getirerek tatil yaptırdıklarını söyledi.
     Bu grubun Türkiyeye ilk defa geldiğini belirten Engels, Daha önce eylülde bir başka grubumuz Dalyana gelmişti. Bu engelli gruplarımızı düzenlenen turlarla dünyanın birçok yerine tatile götürüyoruz. Herkes gibi onların da tatile çıkma hakkı var. Bizim gibi gönüllüler engellileri gezdirip, tatil yapma fırsatı veriyoruz dedi.
     Tatile gelen engellilerin Hollandada bir işi olduğunu ve tatil paralarını biriktirip acentelere başvurduklarını anlatan Engels, şirketlerinin de elinden gelen yardımı göstererek, çok düşük bedelle grupları tatile çıkartıklarını kaydetti.
     Engels, engellilerin Marmariste kaldıkları otellerde bir sorun yaşamadıklarını, otelde engelliler için her şeyin düşünüldüğünü dile getirdi.
     Engelli turistler de Marmarisi çok sevdiklerini ve kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hollandalı engelliler Marmariste tatil yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER