Hırsızlık anı MOBESE kameralarınca görüntülendi

Hırsızlık anı MOBESE kameralarınca görüntülendi -Antalyada bankta uyuyan bir kişinin cep telefonunu ve el çantasını çalan kişi, polis ekiplerince yakalandı -Hırsızlık anı MOBESE kameralarınca görüntülendi


ANTALYA (A.A) - Antalyada bankta uyuyan bir kişinin cep telefonunu ve el çantasını çalan kişi, polis ekiplerince yakalandı.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi MOBESE kameralarına yansıyan görüntülere göre, 8 Kasım gecesi saat 02.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi, Atatürk Caddesinde yürüyen A.A, bankta uyuyan bir kişinin yanına yaklaştı. Soğukkanlı hareketleri ile dikkat çeken A.A, bankta uyuyan kişinin cebindeki telefonu aldı. Telefonu kendi cebine koyan A.A, uyuyan kişinin el çantasını da çaldı. Çantayı aldıktan sonra olay yerinden ayrılan zanlı, polis ekiplerince yakalandı. Yenikapı Polis Merkezindeki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan zanlı, tutuklandı.
     Antalya Emniyet Müdürlüğünün 2008 yılı itibariyle 120 noktaya montaj yapılan 384 kamera ve ana izleme merkezi ile 16 tali izleme noktasıyla, vatandaş odaklı güvenlik hizmeti sağlanması, kamusal alanların izlenmesi, özel hayatın gizliliği göz önünde tutularak asayiş ve güvenliğin sağlanması amaçlanıyor.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Hırsızlık anı MOBESE kameralarınca görüntülendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER