HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu:

HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu: -Yerel seçimlere tüm gücümüzle hazırlanacağız ve kazanacağız


MUĞLA (A.A) - Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yerel seçimlere tüm güçleriyle hazırlanacaklarını ve kazanacaklarını söyledi.
     Partisinin Muğla şubesi üyeleriyle Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde bir araya gelen Pamukoğlu, insanların artık huzursuz, endişeli olduğunu, bu nedenle sığınacak bir liman aradıklarını, bu limanın ise Halk ve Eşitlik Partisi olduğunu ileri sürdü.
     Pamukoğlu, Türkiyenin tüm illerinde parti teşkilatının olmadığını, ancak hızlı bir şekilde örgütleneceklerini belirtti. Kanunen seçime girebildiklerini, ancak yeniden örgütlenmeye ihtiyaç duyduklarını ifade eden Pamukoğlu, Yenilenmek zorundayız. Talep çok yüksek olduğu için parti meclisini 2 ay sonra tümüyle yenileyeceğiz. Hedefimiz yerel seçimlerde il, ilçe ve beldeleri alarak oyumuzu yukarıya çıkarmak. Yerel seçimlere bütün gücümüzle hazırlanacağız ve kazanacağız dedi.
     Pamukoğlu, son 3 ayda ülkede yaşanan olayların insanları farklı düşünmeye zorladığını, Türkiyede ilk defa yüzde 60ın üzerinde bir kitlenin yeni bir siyasi hareket arayışı içinde olduğunu savundu.
     Hak ve Eşitlik Partisine olan sempati, gönüllülük ve üye talebenin arttığını kaydeden Pamukoğlu, bir hafta önce İstanbulda parti teşkilatlarını açtığını, önümüzdeki günlerde de diğer illerde açılışlar yapacağını anlattı.
     Yerel seçimlerin genel seçimlerden farklı olduğunu belirten Pamukoğlu, seçimlerde bir tek oy ile bir ilin belediye başkanlığının kaybedildiğini, bu nedenle bir oyun büyük önem taşıdığını vurguladı.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır / Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER