Hentbol:

Hentbol: -Bayanlar Süper Lig -Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal: -Ligde yakaladığımız 5te 5lik galibiyet serisini önümüzdeki haftalarda da devam ettirmek istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Muratpaşa Belediyesporun Antrenörü Birol Ünsal, Ligde yakaladığımız 5te 5lik galibiyet serisini önümüzdeki haftalarda da devam ettirmek istiyoruz dedi.
     Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısının berabere sonuçlandığını ve istedikleri oyunu sahaya yansıtmakta güçlük çektiklerini ifade etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında üstün oynayan taraf olduklarını anlatan Ünsal, Oyuncularım maçı kazanmak için çok iyi bir mücadele ortaya koydu ve farklı bir skorla galip gelen takım olduk diye konuştu.
     Ligde namağlup şekilde yollarına devam ettiklerini anlatan Ünsal, Türkiye Kupasında 2nci tur eleme maçlarında Ankara Yeni Mahalle Belediyespor Kulübü ile karşılaşacaklarını ve rakibin iyi oyunculardan kurulu güçlü bir ekip olduğunu kaydetti.
     Türkiye Kupasında 2nci turu çok rahat geçeceklerine inandığını dile getiren Ünsal, hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu ve bunun için ciddi bir hazırlık sürecinden geçtiklerini belirtti.
     Bayanlar Süper Liginde Çarşamba günü deplasmanda yapacağımız Kastamonu Araç Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını kaydeden Ünsal, Ligde yakaladığımız 5te 5lik galibiyet serisini önümüzdeki haftalarda da devam ettirmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER