Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası

Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: Beşiktaş, bizden daha istekli oynadı ve turu geçti


BURSA (A.A) - Erkekler Hentbol Türkiye Kupası 2. Turunda Beşiktaşa, 45-30 mağlup olan Nilüfer Belediyesporun antrenörü Fatih Işık, Beşiktaş, bizden daha istekli oynadı ve turu geçti dedi.
     Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaşın güçlü bir rakip olduğunu, hücumda etkili oyunculara sahip olduğunu söyledi.
     Beşiktaş maçına deplasmanda oynadıkları iki maçın ardından çıktıklarını belirten Işık, şunları kaydetti:
     Deplasmanda oynadığımız iki maç, bizde yorgunluğa sebep oldu. Tek maç üzerinden eleme usulüne göre oynanan bu maça, rakibimiz daha istekli başladı. Beşiktaş güçlü bir ekip. Hücumda etkili oyuncuları var. Bizim hücumlardan boş dönmemizi iyi değerlendiren rakibimiz, farkı yukarı çekmesini bildi. Beşiktaş, bizden daha istekli oynadı ve turu geçti. Biz de kupaya veda ettik. Bundan sonraki hedefimiz, ligin ikinci yarısında seri galibiyetler alarak tırmanışa geçmek. Sezonun ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerimizde yapacağımız bir haftalık kampla 3 Ocakta başlayacağız.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER